Yhteystiedot

Mikkelin Ursa ry

sähköposti:
mikkelin.ursa(at)ursa.fi

Tähtitornille ajo-ohje
löytyy sivun vasemmalla olevasta palkista

Puheenjohtaja
Jenni Andersin

Varapuheenjohtaja
Rahastonhoitaja,
jäsen- ja laskutusasiat
Mika Suojärvi

Sihteeri
Katariina Hanhisalo

Hallituksen jäsenet
Sami Jumppanen
Heli Kuosmanen


************************
Päivitetty 25.1.2020

************************

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:767254 kpl

Kuva-albumi

Share |

Ajo-ohjeet

Tähtipäivät 2015 vietetään Mikkelin Kalevankankaan koululla (Raviradantie 16, 50100 Mikkeli).

Katso kartta.

 

Jyväskylästä päin:

Käänny oikealle Tusku, Kalevankangas ja konsertti- ja kongressitalo Mikaeli –tienviitan suuntaan, ja alitat tien 13. Jatka matkaa liikenneympyrän toisesta liittymästä, kunnes tie päättyy T-risteykseen. Käänny oikealle ja olet melkein koulun kohdalla. Parkkipaikkoja löytyy tien molemmilta puolilta. Koulu on tien oikealla puolella.

Lahdesta päin:

Käänny valtatie 5:ltä oikealle Jyväskylä-tienviitan osoittamaan suuntaan. Aja ramppi ylös ja käänny vasemmalle Jyväskyläntielle. Seuraavana tulee vastaan valo-ohjattu risteys, josta aja suoraan Jyväskylän suuntaan niin pitkälle, että vastaasi tulee Kalevankangas ja konsertti- ja kongressitalo Mikaeli –tienviitta, josta käänny oikealle. Aja ramppi alas ja käänny vasemmalle. Jatka matkaa suoraan, oikealle puolelle tietä jää Lehmuskylän kaupunginosa ja vasemmalle puolelle jää Siekkilä. Aja edelleen suoraan valo-ohjatusta risteyksestä ja seuraavana tulee risteys, jossa oikealle käännyttäessä on konsertti- ja kongressitalo Mikaeli. Välittömästi sen jälkeen käänny valo-ohjatusta risteyksestä vasemmalle Raviradantielle. Heti oikealla sijaitsee Grillikahvio Pauliina. Aja noin 400 m kunnes vasemmalla näet Sport Forumin ja Kalevankankaan koulun. Parkkipaikkoja löytyy tien molemmilta puolilta.  

Lappeenrannasta tai Kouvolasta päin:

Alitettuasi rautatiesillan valitse Maaherrankatu. Torin jäädessä oikealle puolelle aja vielä yhden korttelin verran eteenpäin ja käänny vasemmalle Savilahdenkadulle. Jatka suoraan Savilahdenkatua sillan yli aina valo-ohjattuun Raviradantien risteykseen saakka. Josta käännyt oikealle Raviradantielle. Aja noin 400 m kunnes vasemmalla näet Sport Forumin ja Kalevankankaan koulun. Parkkipaikkoja löytyy tien molemmilta puolilta.  

Kuopiosta, Varkaudesta, Savonlinnasta tai Pieksämäeltä päin:

Ohitettuasi kauppakeskuksen (Prisma ja K-Citymarket) ja ylitettyäsi Savilahden sillan aja rampista oikealle niin pitkälle, että tulet risteykseen, jossa vasemmalle jää Sokos Hotel Vaakuna. Tästä risteyksestä käänny oikealle Porrassalmenkadulle. Aja suoraan kunnes tori jää vasemmalle puolelle tietä. Seuraavasta risteyksestä käänny vasemmalle Savilahdenkadulle. Jatka suoraan Savilahdenkatua sillan yli aina valo-ohjattuun Raviradantien risteykseen saakka. Josta käännyt oikealle Raviradantielle. Aja noin 400 m kunnes vasemmalla näet Sport Forumin ja Kalevankankaan koulun. Parkkipaikkoja löytyy tien molemmilta puolilta.