Yhteystiedot

Mikkelin Ursa ry

sähköposti:
mikkelin.ursa(at)ursa.fi

Tähtitornille ajo-ohje
löytyy sivun vasemmalla olevasta palkista

Puheenjohtaja
Aki Taavitsainen

Varapuheenjohtaja
Rahastonhoitaja,
jäsen- ja laskutusasiat
Mika Suojärvi

Sihteeri
Jenni Andersin
jenni.andersin
(at)gmail.com
************************
Päivitetty 4.1.2020

************************

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:731543 kpl

Kuva-albumi

Uutiset, tiedotteet

TÄHTIPÄIVÄT SAAPUVAT JÄLLEEN MIKKELIIN

Share |

Keskiviikko 25.6.2014


Mikkelin Ursa ry on saanut järjestettäväkseen 20.-22.3.2015 pidettävät 41. valtakunnalliset tähtipäivät. Yhteistyökumppanina on valtakunnallinen Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry. Tähtipäivien tarkoituksena on tarjota yleisölle tietoa maailmankaikkeudesta ja edistää tähtitieteen harrastusta.

Tapahtuma tuo Mikkeliin tähtitieteestä ja tähtiharrastuksesta kiinnostuneet ihmiset ympäri Suomea. Mikkelissä pidettiin ensimmäisen kerran tähtipäivät vuonna 2010. Pääluennoitsijana oli tuolloin tähtitieteen professori Esko Valtaoja.

- Vuoden 2015 tähtipäiville on suunnitteilla useita mielenkiintoisia tähtitaivasta ja luonnonilmiöitä käsitteleviä luentoja, planetaarionäytöksiä, näyttelyitä ja lapsille oma avaruusaiheinen puuhapaja eli varsin monipuolinen kattaus, sanoo Mikkelin Ursan puheenjohtaja Aki Taavitsainen.

- Toivomme myös mikkeliläisten yritysten, matkailun ja muiden toimijoiden hyödyntävän tapahtumaa esimerkiksi ideoimalla ravintoloihin avaruusaiheisia ruoka-annoksia, kirjastoihin aiheeseen sopivia kirjaesittelyjä ja kouluihin teemapäiviä, ehdottaa Taavitsainen.

Tähtipäivät ovat kaikille avoin tapahtuma.

 

Avainsanat: tähtipäivät, mikkelin ursa